+31(0)6-41502202 info@patricecox.nl

Total Reset Methode

Met de Total Reset Methode worden allergieën bekeken vanuit een holistisch oogpunt, gebaseerd op oosterse medische beginselen.

Vrij van allergieën

Hoe werkt Total Reset

Een allergie is een toestand van overgevoeligheid voor één of meerdere stoffen of substanties die voor de meeste andere mensen onschadelijk zijn.

Met de Total Reset Methode worden allergieën bekeken vanuit een holistisch oogpunt, gebaseerd op oosterse medische beginselen. Met Total Reset wordt geen onderscheid gemaakt tussen allergieën, intoleranties en overgevoeligheden. 
Contact met het allergeen wordt door de hersenen beschouwd als een bedreiging voor het lichaam. Het veroorzaakt blokkades in de meridianen, de energiebanen van het lichaam. Je zou kunnen zeggen dat hierdoor de normale energiestroom door het lichaam wordt verbroken.

Het energie-evenwicht is verstoord en dit kan ook aanleiding geven tot een verminderde werking van één of meer organen.

Alles heeft energie. Alle voedingsstoffen hebben hun eigen energie, alle omgevingsstoffen hebben hun eigen energie en ook wij mensen hebben onze eigen energie. Op het moment dat er een allergie is, komt de energie van die voedingsstof of omgevingsstof niet overeen met onze eigen energie.

Met Total Reset wordt er voor gezorgd dat je eigen energie weer overeenkomt met de energie waar je voorheen niet tegen kon. De energie wordt als het ware gereset.
Eerst worden er een aantal voortesten gedaan d.m.v. een spiertest om na te gaan of het lichaam in balans is.

Wanneer er een onbalans wordt gevonden, wordt deze verholpen. Hierna wordt, ook d.m.v. de spiertest, gezocht naar het allergeen.

De behandeling

Bij een willekeurige cliënt is uit de spiertesten naar voor gekomen dat er een zwakte (intolerantie) is voor “Ei”. De cliënt heeft een buisje met de energetische waarde van ”Ei” in de hand. Via de spiertesten zoek ik vervolgens uit op welk niveau het allergeen invloed heeft; lichamelijk, chemisch of emotioneel niveau. Tevens wordt er getest op welke organen dit allergeen een verzwakkende werking heeft.

Nu worden er bepaalde acupressuurpunten langs de ruggegraat geactiveerd, die in verbinding staan met de meridianen en de organen. Hierbij wordt op een bepaalde manier adem gehaald. Daarna wordt de behandeling voltooid door een aantal acupressuurpunten op de handen, armen en benen te masseren.


Na de behandeling wordt getest of het probleem met het allergeen op alle niveau`s en ten aanzien van alle organen is opgelost.

Kinesiologie

Praktijkinfo

Adres

Pastoor van Basten Batenburglaan 39
5986 CB Beringe

Behandelmethoden

Orthomoleculair Therapeut
Kinesiologie
Total Reset Methode

Contactinfo

T: +31(0)6-41502202
E: info@patricecox.nl